VOK-REÜNIE 2024

zaterdag 14 december 2024
(nadere informatie volgt zodra bekend)

 

VOK-REÜNIE 2023

zaterdag 16 december 2023
(dit is de reünie van vorig jaar, zie de fotopagina)

Uitnodiging

Het bestuur van de VOK nodigt leden, voorstanders en donateurs van de VOK uit om deel te nemen aan de jaarlijkse reünie en Algemene Ledenvergadering op zaterdag 16 december 2023 te Amsterdam.

Programma Reünie 2023

HERDENKING BIJ HET MONUMENT (op het Marineterrein, Kattenburgerstraat 5-7)
13.30 – 14.00 HERDENKINGSPLECHTIGHEID ter nagedachtenis van gedurende de Tweede Wereldoorlog omgekomen oud-kwekelingen;
14.00 – 14.30 VERPLAATSING (op eigen gelegenheid) van het monument naar Hotel Mövenpick; aldaar registratie.

REÜNIE IN HOTEL MÖVENPICK (Piet Heinkade 11)
13.30 – 14.30 ONTVANGST EN REGISTRATIE van de deelnemers;
14.30 – 15.15 PRESENTATIE ‘De Nieuwe Waterweg en wat daaraan voorafging’, door Henk van der Lugt, voorzitter van het Historisch Genootschap Hoek van Holland;
15.30 – 16.45 JAARLIJKSE ALGEMENE LEDENVERGADERING; agenda en toelichting vindt u in het middenkatern van VOKabulaire nr.77 van oktober 2023;
16.45 – 18.00 SCHOOT-ÂN; consumpties worden uitsluitend verstrekt tegen muntjes, deze zijn verkrijgbaar voor € 2,50 per stuk bij de registratiebalie;
18.15 – 19.30 RIJSTTAFEL, inclusief spekkoek, ijs en koffie*.

* Naar aanleiding van de in 2020 gehouden ledenenquête meent het bestuur gehoor te moeten geven aan de uitslag en voortaan het ene jaar een bramstaglopersmaaltijd en het andere jaar een rijsttafel te laten serveren.

Inschrijving

Inschrijving bij voorkeur door het invullen van het onderstaande formulier of via een e-mail aan secretaris@vok.nl. Mocht dit om wat voor reden dan ook niet lukken, dan kunt u gebruikmaken van het inschrijfformulier in het middenkatern van VOKabulaire nr.77 van oktober 2023.
Uw aanmelding is eerst definitief na ontvangst van uw bijdrage van € 35,- op bankrekening NL53 INGB 0000 0825 83, t.n.v. Vereeniging van Oud-Kweekelingen (BIC: INGB NL 2A). De bijdrage dient uiterlijk 8 december op onze rekening te staan. Bij annulering van uw deelname na deze datum vindt geen restitutie meer plaats van uw betaling, dit in verband met de door ons aangegane verplichtingen.

Zeilaanwijzingen

Het Mövenpick Hotel bevindt zich op loopafstand van het CS: uitgang Noordzijde, stuurboord uit en na ongeveer 15 minuten lopen vindt u het gebouw aan bakboordzijde. Of met de tram: elke 10 minuten vertrekt lijn 26 richting IJburg, afmonsteren bij de eerste halte ‘Muziekgebouw Bimhuis’.
Het Marineterrein is bereikbaar met bussen 22 en 43, deze vertrekken van busstation ‘CS IJzijde’; uitstappen halte Kadijksplein. Na afloop van de herdenking kunt u in ongeveer 15 minuten van het Marineterrein naar Hotel Mövenpick lopen (zie het kaartje hieronder).
Komt u met de auto? Er zijn diverse mogelijkheden om in de omgeving te parkeren, zoals in de Piet Hein-garage of, een stuk goedkoper, in Parking Centrum Oosterdok (zie het kaartje hieronder).

Vervoer

Als er leden zijn die naar de reünie willen komen maar hier om vervoerstechnische redenen vanaf (moeten) zien dan kunnen zij zich melden bij het bestuur (via secretaris@vok.nl). Het bestuur wil een ‘buddysysteem’ opzetten om zo deze leden te koppelen aan leden die wél over een vervoersmogelijkheid beschikken en bereid zijn om andere leden mee te nemen. Ook leden die als ‘buddy’ willen fungeren kunnen zich melden via secretaris@vok.nl.

Bakslijst

Tijdens de inschrijvingsperiode kunt u de aanmeldingen per jvi in de bakslijst inzien. Deze bakslijst wordt wekelijks geactualiseerd. Zo kunt u zien welke jaargenoten of bekenden zich (nog) niet hebben aangemeld en kunt u hen aanmoedigen om naar de reünie te komen.

 

Kaart met looproute van Amsterdam CS IJzijde naar Hotel Mövenpick en Marineterrein

 

Let op: om onbekende reden was bij alle contactformulieren tussen 5 en 7 juli opeens de captcha-functionaliteit weggevallen (de formulieren werken dan niet). Hopelijk was dit een eenmalig probleem.

Aanmeldings-formulier VOK-Reünie 2023
Uw naam
Uw Jaar van intrede
Uw lidnummer
Bijwonen herdenking ja/nee
Bijwonen presentatie ja/nee