VOK-MOTOR­TOERTOCHT

zondag 8 september 2024, editie 23: Door bossen en heidevelden

Inleiding

Onderstaande vrolijke foto dateert alweer van 11 september 2011, en toont de deelnemers aan de 10e VOK-Motortoertocht. De tijd vliegt, en inmiddels zijn we alweer toe aan de 23e editie. Deze is gepland voor zondag 8 september 2024.

De route leidt ons door het gebied ten noorden van de Veluwe. Het oorspronkelijke ontwerp van de route staat op naam van een lid van ‘Motormaatje.nl’, een club voor iedereen die in groepsverband dagtochten wil maken. Hij heeft een prachtige kronkelroute door bossen en heidevelden uitgezet, dus geen snelwegen en zo weinig mogelijk verkeerslichten.

Fred Wijsmuller (jvi 1960, middenvoor op de foto hieronder) en Rudyard Regout (jvi 1968) gaan deze zomer eerst nog proefrijden, zodat we in september niet voor wegafsluitingen of andere verrassingen komen te staan. Ter verdere aanmoediging heeft Henk van Willigenburg (jvi 1964, links vooraan op de foto) ook dit jaar weer een fraai logo ontworpen.

Programma

We verzamelen vanaf 10:00 uur bij MacDonald’s Nijkerk, zie hier voor zeilaanwijzingen Hier genieten we een kop koffie en is er gelegenheid om vast wat bij te praten. Om uiterlijk 11:00 uur is het trossen los. De lunch zullen we gebruiken in Restaurant De Vossenberg in Vierhouten. Het traditionele diner na afloop vindt weer plaats in Restaurant De Roskam in Achterveld.

Deelnamekosten

Er zijn geen inschrijfkosten aan de Motortoertocht verbonden. De kosten van eten en drinken onderweg zullen tussen de deelnemers onderling worden gedeeld.

Aanmelding

U kunt zich voor de 23e Motortoertocht aanmelden met onderstaand formulier. Desgewenst kunt u zich ook rechtstreeks aanmelden bij Fred Wijsmuller, e-mail fred.a.wijsmuller@hetnet.nl.
Introducees zijn welkom, mits ze zich verplaatsen op twee – gemotoriseerde – wielen.

 

De deelnemers aan de VOK Motortoertocht van 11 september 2011

 

Let op: om onbekende reden was bij alle contactformulieren tussen 5 en 7 juli opeens de captcha-functionaliteit weggevallen (de formulieren werken dan niet). Hopelijk was dit een eenmalig probleem.

Aanmeldings-formulier VOK-Motortoertocht 2024
Uw naam
Uw Jaar van intrede
Uw (mobiel) telefoonnummer
Aantal personen (1 of 2)
Diner ja/nee
Eventuele opmerkingen