VOK-AUTO­TOERTOCHT 

zondag 15 september 2024, editie 14: Door de kop van Noord-Holland

Inleiding

Op zondag 15 september is de 14e VOK Classics on Wheels gepland, georganiseerd door Klaas Winters (jvi 1974). Het is eigenlijk de 13e, maar als goed zeeman slaan we het ongeluksgetal 13 maar over en rijden we dit jaar de 14e. Op verzoek is er in Noord-Holland een route gezocht. Alle voertuigen die op de openbare weg sneller mogen/kunnen rijden dan 80 km/u kunnen meerijden en de berijders mogen zich inschrijven. We rijden deze route vanuit Bergen aan Zee door Hollands Kroon via Anna Paulowna naar Den Oever.  Hopelijk zien we veel ‘oude’ bekenden, en ook nieuwe deelnemers bij de start In Bergen aan Zee. Ook dit jaar is er weer een deelnemersplaat ontworpen door Henk van Willigenburg (jvi 1964).

Programma

Ontvangst is vanaf 10.30 uur op Landgoed Huize Glory te Bergen aan Zee. Na de koffie mèt starten we vanaf 11.00 uur. Rond 13.00 uur is er een lunchstop in de buurt van Anna Paulowna. Nadat we ons voorzien hebben van een ‘natje en een droogje’ rijden we verder door de kop van Noord-Holland en hopen rond het eind van de middag in de buurt van Den Oever te eindigen.

Inschrijfkosten

De inschrijfkosten zijn € 37,50. Dat is voor koffie met iets lekkers bij ontvangst in Bergen aan Zee, een kop soep en een broodje op het lunchadres ergens in de buurt van Anna Paulowna, een routeboek per equipe en een rallyschild per auto.

Aanmelding en betaling

U kunt zicht aanmelden voor deze VOK Classics on Wheels via het aanmeldingsformulier hieronder. Hierop vindt u het verschuldigde bedrag en rekeningnummer. U dient het verschuldigde bedrag van € 37,50 uiterlijk op 18 augustus 2024 over te maken op rekening NL68 INGB 0005 1929 52 ten name van  K. Winters.

 

De deelnemers aan de VOK Classics on Wheels jubileumeditie van 2021

 

Let op: om onbekende reden was bij alle contactformulieren tussen 5 en 7 juli opeens de captcha-functionaliteit weggevallen (de formulieren werken dan niet). Hopelijk was dit een eenmalig probleem.

Aanmeldings-formulier VOK-Autotoertocht 2024
Uw naam
Uw Jaar van intrede
Uw (mobiel) telefoonnummer
Aantal personen
Type auto
Bouwjaar auto
Kenteken
Eventuele opmerkingen