10e VOK-AUTOTOERTOCHT 

LANGS VELUWEZOOM EN IJSSELVALLEI

ZONDAG 5 SEPTEMBER 2021

Op zondag 5 september aanstaande wordt de jubileumrit VOK Classic on Wheels gereden. De organisatie heeft na rijp beraad met algemene stemmen besloten dat er niet alleen ‘Classic Cars’ mee mogen doen aan deze toertocht, maar dat alle voertuigen die op de openbare weg harder dan 80 km/uur kunnen rijden meer dan welkom zijn. De deelnemers worden geacht als gewaardeerd VOK-lid al een ‘klassieker’ te zijn.
Henk van Willigenburg (jvi 1964) heeft opnieuw een fraai rallyschild ontworpen, zie hierboven.

Deze 10e VOK Classic on Wheels is uitgezet in de regio Veluwezoom en IJsselvallei. VOK-donateur Jorien van der Meulen heeft allerlei kastelen, natuurgebieden en prachtige vallei-vergezichten aan de organisatoren van deze rit laten zien, deze bezienswaardigheden zijn ook opgenomen in de rit.

De ontvangst is op 5 september vanaf 10:00 uur ’s ochtends bij Hotel Landgoed Avegoor in Ellecom. Vanaf 11:00 uur gaan we starten. Onderweg is er gelegenheid om te lunchen aan de oever van de IJssel in Deventer en we eindigen bij restaurant De Peerdestal, wederom in Ellecom.

Voor aanmeldingen: zie hieronder het aanmeldingsformulier.

Inschrijfkosten per equipe: € 30,-. Hiervoor krijgen de deelnemers koffie met appeltaart bij de start en een simpele lunch bestaande uit een kop soep en een broodje. Verder krijgt iedere equipe het rallyschild. Als deelnemers meer willen nuttigen dan is dat voor eigen rekening.

De deelnemers kunnen het inschrijfbedrag overmaken op:
IBAN: NL68 INGB 0005 1929 52, t.n.v. K. Winters.
Overmaken voor 1 september 2021 s.v.p.

Aanmeldingsformulier Autotoertocht 2021
Naam
Jvi
Mobiel telefoonnummer
Aantal personen
Type auto
Bouwjaar auto
Kenteken
Opmerkingen