EVENEMENTEN 2020

VOK-Voorjaarsevenement 
Let op: op 23 maart zijn de overheidsmaatregelen vanwege het coronavirus verscherpt. Daarop is besloten het Voorjaarsevenement 2020 (24 april te Hoorn) af te blazen. Degenen die zich reeds hadden aangemeld zijn daarvan door de Evenementencommissie op de hoogte gesteld; de reeds betaalde deelnamebijdragen worden vanzelfsprekend gerestitueerd. 

VOK-Golfdag
Let op: ook de 18e VOK-Golfdag (14 mei te Almkerk) moet helaas worden afgeblazen. Degenen die zich hadden aangemeld worden door organisator Joop Strikwerda (jvi 1965) op de hoogte gesteld; de reeds betaalde deelnamebijdragen worden vanzelfsprekend gerestitueerd.

VOK-Motortoertocht
Op zondag 6 september vond de VOK-Motortoertocht plaats, met een route tussen Leimuiden en Breukelen. De organisatie was in handen van Marcel Goddijn (jvi 1990). Lees hier het verslag van de tocht en zie hier wat sfeerbeelden.

VOK-Autotoertocht
Let op: na ampele afweging heeft het organisatiecomité moeten besluiten om ook de voor zondag 6 september geplande VOK-Autotoertocht te laten vervallen. Het goede bericht is dat meteen een voorlopige datum is geprikt om de 10e VOK-Autotoertocht alsnog te rijden, noteer dus vast zondag 5 september 2021.