EVENEMENTEN 2023


22 mei: 19e VOK-Golfdag
De 19e VOK-Golfdag wordt op 22 mei gehouden op de golfclub Spaarnwoude. De organisatie is in handen van Ton Stern (jvi 1959). 

10 juni: VOK-Voorjaarsevenement in het Maritiem Museum Rotterdam
Zoals tijdens de Algemene Ledenvergadering op 17 december gemeld is het bestuur voornemens om het Voorjaarsevenement 2023 bij het Maritiem Museum Rotterdam te laten plaatsvinden. Wij hebben bij het museum zaterdag 10 juni 2023 gereserveerd, de aanvangstijd is 14.00 uur.
Op basis van voldoende aanmeldingen (minimaal 75 personen, partners zijn ook welkom) kunnen wij dit door laten gaan. De kosten bedragen € 35,- p.p., hiervoor wordt het museum die zaterdagmiddag exclusief voor ons geopend. Na ontvangst met koffie en een lekkernij, hebben wij tot 16.00 uur de tijd om in het museum vrij rond te wandelen.

Na de ALV is er een voorzichtige start gemaakt op de inschrijflijst, maar wij zijn nog ver verwijderd van het streefgetal om de begroting rond te krijgen. Restitutie voor personen met een museumjaarkaart wordt met het museum besproken, zodra de inschrijving is gesloten.
Uiterlijk woensdag 31 mei 2023 laten wij definitief weten of het evenement doorgaat, bij 75 aanmeldingen of meer. Zo niet, dan storten wij de betaling terug.
Graag ontvangen wij uw enthousiaste aanmeldingen op secretaris@vok.nl, onder vermelding van uw jaar van intrede en of uw partner meekomt.

Na ontvangst van de betaling is uw inschrijving definitief. Betaling € 35,- per persoon graag op een van onderstaande rekeningen, ten name van de Ver. van Oud-Kweekelingen:
ING: NL53 INGB 0000 0825 83 (BIC: INGB NL 2A)
ABN AMRO: NL29 ABNA 0553 0237 13 (BIC: ABNA NL 2A)
Verzoeke bij uw betaling niet de afkorting VOK te gebruiken.

Adres van het Maritiem Museum Rotterdam: Leuvehaven 1, 3011 EA Rotterdam. Parkeren kan in de stadsgarage Erasmusbrug, Willemsplein, op slechts 10 minuten wandelen van het museum.

10 september: VOK-Motortoertocht
Het voornemen is om op zondag 10 september de VOK-Motortoertocht te rijden. De organisatie is in handen van Peter Fridrichs (jvi 1995), hij zal in de omgeving van Meppel een route uitzetten. Meer informatie volgt in de VOKabulaire van augustus en op deze website.

10 september: VOK-Autotoertocht
Het voornemen is om op 10 september ook de VOK-Autotoertocht te rijden. Frank van der Elst (jvi 1967), Maarten Zier (jvi 1968) en Klaas Winters (jvi 1974) zullen een fraaie route door NW-Overijssel uitzetten.
Meer informatie volgt in de VOKabulaire van augustus en op deze website.