EVENEMENTEN 2019

VOK-Voorjaarsevenement 2019
Op vrijdag 26 april vond het Voorjaarsevenement 2019 plaats. Met een volle bak van 40 deelnemers brachten we in de Botlek een bezoek aan de Verkeerscentrale Rotterdam (VCR) en het Educatief Informatie Centrum (EIC). Het verslag van Henk van Willigenburg (jvi 1964) treft u in de VOKabulaire van augustus, een aantal sfeerbeelden vindt u hier.
De bij VCR gegeven presentatie over verkeersbegeleiding (vessel traffic services, VTS) in het Rotterdamse havengebied vindt u hier.

17e VOK-Golfdag
Op woensdag 22 mei vond de 17e VOK-Golfdag plaats op de banen van Golf Event Centre Lelystad. Een verslag vindt u in de VOKabulaire van augustus, enige sfeerbeelden vind u hier.

9e VOK-Autotoertocht
De 9e VOK-Autotoertocht, een tocht door het landelijke Zuidwest-Friesland, vond plaats op zondag 1 september 2019. Een verslag van Rudy Kleintjes (jvi 1950) treft u in de VOKabulaire van oktober, enige sfeerbeelden vindt u hier.

VOK-Motortoertocht
Op zondag 1 september vond ook de jaarlijkse VOK-Motortoertocht plaats. Een verslag van Jillis van Harmelen (jvi 1963) treft u in de VOKabulaire van oktober, enige sfeerbeelden vindt u hier.

Reünie jvi 1964
Het is alweer vijf jaar geleden dat een groot aantal oud-kwekelingen van jvi 1964 elkaar hebben ontmoet op de woonboerderij van Bert van Leersum in Zoelmond. Aangezien dat evenement het organiserende comité als zeer geslaagd is bijgebleven is nu het plan opgevat om deze jvi-reünie opnieuw te organiseren. Inmiddels zijn de activiteiten daarvoor van start gegaan en kan er, wat datum en locatie betreft, alvast een tipje van de sluier worden opgelicht: op 23 oktober 2019 hoopt de reüniecommissie de jaargenoten een interessant programma aan te kunnen bieden in het centrum van Amsterdam.
De deelnemers aan de jvi-reünie van 2014 zijn inmiddels al benaderd, maar als je geen bericht hebt ontvangen en je toch wilt meedoen aan dit evenement stuur dan een mailtje aan Henk van Willigenburg (henkvw@telfort.nl), je blijft dan op de hoogte van de ontwikkelingen en de nadere invulling van de dag.