EVENEMENTEN 2020

VOK-Voorjaarsevenement 
Op vrijdag 24 april vindt het Voorjaarsevenement 2020 plaats. We gaan dan naar Hoorn, stad met een rijk maritiem verleden. In de ochtend bezichtigen we de maritieme oudheidkamer van de Stichting Nederlandse Kaap Hoorn-vaarders, met onder meer een fraaie collectie antieke nautische instrumenten. Na de gezamenlijke lunch bezoeken we in de middag het nabijgelegen Westfries Museum, het ‘Museum van de Gouden Eeuw’. Als gebruikelijk sluiten we het evenement af met een drankje en een hapje.
Het volledige programma en aanmeldingsinformatie vindt u hier

VOK-Golfdag
Op donderdag 14 mei vindt te Almkerk de 18e VOK-Golfdag plaats. De organisatie is in handen van Joop Strikwerda (jvi 1965). Nadere informatie en aanmeldingsformulier vindt u hier.

VOK-Motortoertocht
Op zondag 6 september vindt de VOK-Motortoertocht plaats, met een route tussen Leimuiden en Breukelen. De organisatie is in handen van Marcel Goddijn (jvi 1990). Nadere informatie volgt.

 

EVENEMENTEN 2019

VOK-Voorjaarsevenement 2019
Op vrijdag 26 april vond het Voorjaarsevenement 2019 plaats. Met een volle bak van 40 deelnemers brachten we in de Botlek een bezoek aan de Verkeerscentrale Rotterdam (VCR) en het Educatief Informatie Centrum (EIC). Het verslag van Henk van Willigenburg (jvi 1964) treft u in de VOKabulaire van augustus, een aantal sfeerbeelden vindt u hier.
De bij VCR gegeven presentatie over verkeersbegeleiding (vessel traffic services, VTS) in het Rotterdamse havengebied vindt u hier.

17e VOK-Golfdag
Op woensdag 22 mei vond de 17e VOK-Golfdag plaats op de banen van Golf Event Centre Lelystad. Een verslag vindt u in de VOKabulaire van augustus, enige sfeerbeelden vind u hier.

9e VOK-Autotoertocht
De 9e VOK-Autotoertocht, een tocht door het landelijke Zuidwest-Friesland, vond plaats op zondag 1 september 2019. Een verslag van Rudy Kleintjes (jvi 1950) treft u in de VOKabulaire van oktober, enige sfeerbeelden vindt u hier.

VOK-Motortoertocht
Op zondag 1 september vond ook de jaarlijkse VOK-Motortoertocht plaats. Een verslag van Jillis van Harmelen (jvi 1963) treft u in de VOKabulaire van oktober, enige sfeerbeelden vindt u hier.

Reünie jvi 1964
Op 23 oktober werd door jvi 1964 te Amsterdam een reünie gehouden. Een verslag volgt in het Jaarboekje 2018-2019, een groepsfoto vindt u hier.