VOK-AUTOTOERTOCHT 2019

Op zondag 1 september 2019 vindt de 9e VOK-Autotoertocht plaats. De toertocht vindt plaats in Friesland, met start en finish in Joure.
Wij verwachten de deelnemers tussen halfelf en elf uur in Joure. Na ontvangst met koffie, Friese koek en uitleg zal de tocht aanvangen en gaat ons leiden door het landelijke Zuidwest-Friesland. Het ochtenddeel eindigt in Hindelopen waar de lunch gebruikt zal worden. Het middagdeel gaat van Hindelopen terug naar Joure voor een gezellig nagepraat tijdens een drankje en diner.

Deelname aan de VOK-Autotoertocht staat open voor leden, voorstanders en donateurs met hun partners. De organisatie is in handen van Bert Kamsteeg (jvi 1971), e-mail b.kamsteeg@smit.com, tel 06 42756929. Door middel van onderstaand formulier kunt u zich bij hem aanmelden.

Het inschrijfgeld voor de toertocht bedraagt € 30,00 per equipe van 2 personen, inclusief koffie en koek bij aankomst te Joure. Bij uw aanmelding dit bedrag graag overmaken op rekening NL12 RABO 0375 2843 03 t.n.v. H.A. Kamsteeg.

Aanmeldingsformulier Autotoertocht 2019
Naam
Jvi
Mobiel telefoonnummer
Aantal personen
Type auto
Bouwjaar auto
Kenteken
Opmerkingen